Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

Vârsta e doar un număr !

Vârsta e doar un număr !

        Află că poți utiliza o bicicletă electrică de la vârsta de 14 ani, dar din câte îmi amintesc, nimeni nu spune nimic despre limita maximă. Astfel, hai să îi încurajăm pe cei mai în vârstă să-și petreacă mai mult timpul în aer liber. La orice vârstă este importantă mișcarea, dar poate aceștia nu au o condiție fizică care să le permită pedalarea sau mersul pe jos, ci au pur și simplu nevoie de un vehicul electric, cum ar fi o bicicletă electrică, care să le ofere confortul de a merge unde își doresc, cu un minim de efort.

 

         Un bun exemplu ar putea fi mersul la cumpărături. Vârstnicii au posibilitatea să ajungă la orice magazin își doresc folosind bicicleta electrică și pe lângă asta, transportul cumpărăturilor nu va mai fi o problemă. De asemenea, pot face plimbări, petrecând mai mult timp afară. În multe ocazii, am auzit discuții de la bunicul meu, căruia nu îi place să utilizeze mașina, din cauza traficului și probabil și din cauza faptului că și-a pierdut răbdarea. Următorul pas a fost să-i recomand o bicicletă electrică.

Așa că, să nu lăsăm vârsta să ne împiedice să facem anumite lucruri pe care le dorim sau să obținem lucrurile de care avem nevoie !

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!