Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

Trotinetele electrice sunt mai ecologice decât crezi!

Trotinetele electrice sunt mai ecologice decât crezi!

Mulți oameni folosesc trotinetele electrice, acestea fiind din ce în ce mai populare în special în domeniul transportului de micro-mobilitate.

Având în vedere comoditatea, portabilitatea și accesibilitatea lor, trotinetele electrice reprezintă într-adevăr viitorul transportului personal. Oferă o modalitate eficientă de a călători la serviciu, în campus și oriunde. În plus, un alt beneficiu pe care trotinetele electrice îl revendică este sustenabilitatea acestora.

Cu toate acestea, sunt trotinetele electrice ecologice? Ajută ele cu adevărat mediul înconjurător? Răspunsul este un răsunător "Da!".

       Iată două moduri în care trotinetele electrice contribuie la protejarea mediului înconjurător:

Ajută la mediul înconjurător

Sectorul transporturilor contribuie la cele mai mari emisii de carbon din toate sectoarele. Una dintre principalele soluții pentru această problemă în creștere este adoptarea vehiculelor electrice, cum ar fi trotinetele electrice. Deoarece trotinetele electrice nu au nevoie de combustibil pentru a funcționa, nu emit niciun fel de gaze nocive pentru mediu.

Acest lucru ajută deja la reducerea emisiilor de carbon existente în atmosferă, mai ales pe termen lung.

          Reducerea emisiilor de carbon produse de transport va diminua gazele cu efect de seră și va încetini încălzirea globală. Deoarece trotinetele electrice sunt mai accesibile publicului, este mai ușor de promovat și de implementat în orașe decât alte vehicule electrice, cum ar fi mașinile electrice. Chiar dacă aceste trotinete electrice sunt încărcate prin intermediul unor surse neregenerabile, emisiile globale de dioxid de carbon sunt semnificativ mai mici decât cele ale vehiculelor cu combustibil.
 

Sunt fabricate din materiale durabile

Majoritatea trotinetelor electrice sunt fabricate din aliaj de aluminiu. Acest metal este cunoscut ca fiind un material "verde", deoarece este reciclabil și durabil. De fapt, aluminiul poate fi topit și reciclat în mod repetat fără a-și pierde calitatea. Pentru întregul său ciclu, reciclarea aluminiului economisește 9 tone de emisii de carbon.


Cu toate acestea, unele trotinete electrice sunt combinate cu fibră de carbon. Acest material este fabricat în mare parte din procese neregenerabile și este dificil de reciclat. În acest caz, este mai bine să sprijiniți trotinetele electrice care evită acest material sau care folosesc preponderent aluminiu. În afară de materialul cadrului, motorul electric este fabricat în cea mai mare parte din metale, magneți și fire de cupru, care sunt, de asemenea, în mare parte materiale reciclabile.

În cele din urmă, trotinetele electrice sunt un vehicul ecologic și sustenabil în ceea ce privește materialele, dezvoltarea, emisiile de carbon și reciclarea.

Trotinetele electrice pot contribui la promovarea unui stil de viață urban sustenabil în viitor, prin dezvoltare continuă. Trotinetele electrice sunt mai ecologice decât credeți și se dovedesc a fi un mijloc de transport foarte folosit în prezent și la fel și în următorii ani.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!