Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin Star BT

Istoria trotinetei electrice Xiaomi M365

Istoria trotinetei electrice Xiaomi M365

     Compania  Xiaomi a fost fondată de Lei Jun și de 6 colaboratori: Liu Bin, Dr. Zhou Guangping, Liu De, Li Wanqiang, Wong Kong-Kat și Hong Feng. Vorbind tot de companie, aceasta produce și investește în diverse produse, cum ar fi: laptop-uri, smartphone-uri, genți, pantofi, trimmere, aplicații mobile, căști, benzi de fitness, MI Television și altele.

Grupul este fondat de Lei Jun în anul 2010, având sediul în Beijing, aceasta fiind pe locul trei la nivel mondial, al celor mai mari producători de smartphone-uri, având o cotă de piață de 5,6%, după Samsung Electronics și Apple.

Xiaomi a început să fabrice, odată cu avansarea tehnologiei și trotinete electrice. Cel mai cunoscut model fiind M365 care a apărut în 2016.Această trotinetă a ajuns la proeminență în anul 2017, în America de Nord și în Europa, în anul 2018.

Această trotinetă este utilizată de multe persoane, iar majoritatea din aceștia  au doar cuvinte de laudă aduse produsului, deci am putea spune că are succes. În ceea ce privește prețul, variază în funcție de dotările și accesoriile pe care ți le dorești. Vorbind puțin și de câteva detalii ale trotinetei electrice Xiaomi M365, aceasta se pliază, este eficientă, suportand o greutate până la 100 de kilograme, cu un design atrăgător și este ușor de utilizat. 

Trotineta are multe avantaje care o face un vehicul electric de calitate, acest lucru convingând mulți oameni să o cumpere și să fie mulțumiți de ea, astfel se bucură de succes pe piața trotinetelor electrice.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!