Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

Informații generale despre triciclete electrice

Informații generale despre triciclete electrice

Vrei să afli mai multe despre vehicule electrice? Te-ai gândit la posibilitatea de a achiziționa un vehicul electric și indisponibilitatea găsirii informației te împiedică să faci acest lucru?Ei bine, acest articol este implementat cu  scopul de a te ajuta și de ce nu, să te convingă să îți cumperi un vehicul electric. Astăzi subiectul principal este tricicleta electrică.

Tricicletele electrice sunt vehicule cu 3 roti, prescurtate ca Trike. Sunt utilizate în diverse scopuri, cum ar fi transportul public, transportul de mărfuri și pentru uz personal. Sunt cea mai bună alegere pentru persoanele care preferă antrenamentul cu impact redus și pentru persoanele care se confruntă cu probleme de echilibru. Permit un sprijin complet al spatelui(gât, umeri, spate și fese), poziție spate, cu picioarele în poziție frontală. Sunt tipuri de tricicluri foarte populare pentru confort și stil.

 

Să recunoaștem, mulți oameni ar dori să trăiască un stil de viață mai sănătos, mai activ și pentru asta  trebuie să fii activ fizic. Conducerea regulată a triciclului electric poate fi una dintre cele mai bune modalități de a reduce riscul de probleme legate de sănătate asociate unui stil de viață sănătos. Plecarea pe tricicletă electrică către magazine sau la serviciu este una dintre cele mai simple modalități de a combina exercițiile fizice regulate cu programul zilnic și de a avea toate avantajele de transportare a mărfurilor și de stabilitate pe care o bicicletă normală nu le are. Două ore de ciclism pe săptămână sunt suficiente pentru a obține o îmbunătățire generală a sănătății dumneavoastră, bun pentru rezistență, forță musculară și fitness aerob. Un triciclu electric este un mod distractiv de a te forma , obținând toate beneficiile și entuziasmul exercițiilor fizice în aer liber, motorul de asistare a pedalei vă va alimenta în sus și peste orice deal sau teren dificil, ceea ce înseamnă că este mai sigur să vă deplasați regulat cu o tricicletă, în comparație cu alte activități fizice care vă mențin în interior sau necesită facilități speciale, locații sau echipamente.

Mai întâlnim triciclete personalizate care vine cu un afișaj LCD care include port USB, astfel telefonul să poată rămâne încărcat în mișcare, geanta de răcire izolată pentru alimente și băuturi reci, coș frontal cu eliberare rapidă, pedală cu roată spate dublă, motor cu asistență la pedală cu 6 trepte, diferential spate pentru a asigura o manevrare sigură, motor 48V 500W, suspensie din aliaj Mozo, lumini LED față și spate, frâne cu disc dublu spate. Tricicleta de care vă vorbesc este Etc Cargo trike și are avantajul suplimentar de a putea atașa o varietate de remorci terțe și scaune pentru copii.

Chiar dacă aveți o navetă lungă și dură, o tricicletă electrică vă poate duce acolo fără să transpirați! Dacă mergeți cu o bicicleta la locul de muncă, atunci transpirația devine o problemă importantă. Nimeni nu dorește să se prezinte la locul de muncă umed de o plimbare obositoare și pe o bicicletă electrică tradițională nu aveți multe opțiuni pentru a purta un schimb de haine împreună cu celelalte lucruri de serviciu.Oamenii nu transpiră atât de mult pe tricicletele electrice cu asistență la pedală - nu trebuie să pedaleze la fel de tare și, din cauza unei viteze medii mai mari de călătorie, există mai mult flux de aer și vânt pentru a vă ajuta să vă răcori ți în timp ce călătoriți. Motorul  electric va intra în primul semn de rezistență la pedală și vă va împiedica să transpirați, cu excepția cazului în care doriți să apelați la putere și să pedalați mai mult. Tricicletele electrice aplatizeaza dealurile, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la ele.

Zeci de oameni suferă de probleme de echilibru și mobilitate. Oricare ar fi cauza, instabilitatea poate afecta grav calitatea vieții.O tricicletă electrică cu trei roți pentru asistență la pedală oferă o soluție costisitoare, stabilă și ușor de utilizat, care va aduce beneficii multora dintre cei care se confruntă cu probleme de mobilitate sau echilibru, rezultând o revenire la un stil de viață mai activ, sănătos și social. Cei care trăiesc cu Parkinson, leziuni cerebrale ușoare sau pur și simplu oameni vârstnici, amputații sau bolnavi de accident vascular cerebral au adesea probleme cu amețeli, mersul etc.  Aceste simptome afectează oamenii diferit și adesea. Spre deosebire de o bicicletă tradițională cu două roți, individul poate rămâne așezat pe un Trike cu mișcare lentă sau staționară și atunci când oboseala musculară devine o problemă, tricicleta motorizata poate prelua conducerea și să-l aducă acasă.Aceste opțiuni de mobilitate aduce înapoi un element de independență pe care mulți l-au crezut că l-au pierdut pentru totdeauna.

Industria agricolă necesită un număr mare de muncitori să lucreze în ferme și sere, în ciuda utilizării crescute a echipamentelor agricole mecanizate.Una dintre cele mai mari cheltuieli pentru cultivatorii de astăzi este forța de muncă. Utilizarea tricicletelor electrice de marfă poate accelera timpul de deplasare și manipulare, reducând în continuare costurile forței de muncă.Creșteți mobilitatea angajatilor. Tricicletele electrice pot acoperi cu ușurință lungimea chiar și a celor mai mari sere cu ușurință eficientă, reducând dramatic timpul de călătorie al angajaților, fie la preluare și ambalare, fie la lucrări generale de întreținere.Beneficii: crește productivitatea, optimizați întreținerea cu efect de seră, reduceți oboseala muncitorilor, funcționarea silențioasă și fără emisii, creșteți satisfacția locului de muncă.

Turismul bazat pe activitate este în creștere și acest lucru pune întrebarea : cum să valorifice acest sector în creștere al turiștilor. Tururi de vinărie, tururi de oraș, plimbări pe trasee și chiar excursii cu bicicleta pe distanțe lungi pot fi îmbunătățite prin utilizarea tricicletei. Mai practic decât o bicicletă, e un eTrike. Permite oaspeților să transporte o încărcătură semnificativă a bunurilor lor în coșul din spate, un tur mai relaxant și poate fi oferit oaspeților de diferite vârste și niveluri de fitness. Stabilitatea celor trei roți înseamnă că  vârstnicii sau neexperimentati,  se vor simți confortabil chiar și atunci când staționează sau parcurg  pe dealuri și faptul că eTrike este motorizat permite grupului să rămână  grup. Nu există niciun motiv pentru care unul dintre turiști să rămână în urmă atunci când are la dispoziție un motor de 500W.

Sper ca informațiile enunțate mai sus să fie de folos și așa cum spuneam, sper să vă fi convins să achiziționați o tricicletă electrică. Dacă nu pentru tine, părinte sau adolescent, atunci pentru bunicul tău. Consider ca i-ai face o mare bucurie!Nu uitați să zâmbiți!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!