Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

De ce să schimbați anvelopele la trotineta electrică Xiaomi M 365 ?

De ce să schimbați anvelopele la trotineta electrică Xiaomi M 365 ?

Aveți pană la trotineta electrică ? Știați că repararea și schimbarea unei anvelope la trotineta electrică nu este atât de greu pe cât pare ?

Nu știți niciodată când veți da peste un cui sau alt obiect ascuțit pe drum. La fel ca mașinile, motocicletele și bicicletele, anvelopele trotinetei electrice sunt sensibile la obiectele ascuțite și se pot găuri foarte ușor. Prin urmare, este important să știți cum să acționați corect atunci când vi se întâmplă acest lucru. 

Ce trebuie să faceți dacă anvelopa trotinetei electrice Xiaomi M 365 se găurește?

Probabil primul instinct al dumneavosatră este să cautați un tutorial pe internet despre cum puteți schimba anvelopa trotinetei Xiaomi M 365, și să încercați să rezolvați singuri această problemă, însă cea mai sigură cale este să apelați la un service specializat pe acest tip de trotinete.
Presiunea din anvelopele trotinetei trebuie să o verificați înainte de fiecare deplasare, pentru a evita apariția unei pene.

Dacă schimbați anvelopele trotinetei electrice la timp, preveniți apariția altor probleme.

Suprafața anvelopei și profilul acesteia ajută trotineta electrica să își mențină cursul pe diferite suprafețe, cum ar fi asfalt, piatră cubică, trotuar umed sau iarbă. Banda de rulare a anvelopei este considerată adâncimea modelului texturat aflat pe exteriorul anvelopei. Acest profil permite o frecare mai mare între anvelopă și drum. Atunci când suprafața de rulare atinge o distanță de aproximativ 2 mm, este semn ca trebuie înlocuită anvelopa trotinetei electrice Xiaomi M 365.


Pentru mai multe detalii și reparații te așteptăm la service-ul nostru!

https://scutermag.ro/service-trotinete-oradea/

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!