Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

Cum poți contribui la diminuarea poluării aerului prin simpla utilizare a bicicletei electrice ?

Cum poți contribui la diminuarea poluării aerului prin simpla utilizare a bicicletei electrice ?

        Întreaga lume se confruntă cu poluarea aerului. Dar, această problemă ar putea fi mult diminuată cu ajutorul oamenilor. De multe ori, atunci când merg la munte sau în diferite sate spun: „Ah, ce aer curat!”. De ce ? Pentru că aerul din aceste zone este mult mai puțin poluat, datorită faptului că traficul este mult redus. Hai să contribuim fiecare la rezolvarea acestei probleme !

             Eu și toți ceilalți șoferi, ca simpli utilizatori ai unor mașini contribuim la poluarea aerului. Dacă fiecare conducător al unei mașini și nu numai, al altor vehicule care elimină substanțe toxice în aer am achiziționa și utiliza biciclete electrice, am reduce foarte mult această poluare. Bicicletele electrice nu dăunează aerului pe care noi îl respirăm. În timpul staționării la un semafor se elimină cele mai multe substanțe toxice, așa că de ce în loc să  respirăm un aer curat, nu folosim o bicicletă electrică ? Astfel, în timpul petrecut în fața semaforului am putea să ne relaxăm și să ne bucurăm de momentele în care suntem în contact direct cu natura.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!