Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE ACHIZIȚIONAREA UNEI TROTINETE ELECTRICE?

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE ACHIZIȚIONAREA UNEI TROTINETE ELECTRICE?

      Plănuiți să cumpărați o trotinetă electrică? V-ați gândit bine? Asigurați-vă că știți toate detaliile importante înainte de a cumpăra o trotinetă electrică. Cumpărarea și întreținerea unei trotinete electrice vă poate costa foarte mult, dacă nu acordați destulă atenție. Este necesară o întreținere și îngrijiri adecvate pentru a asigura o durată de viață lungă a trotinetei electrice. 

Pentru a vă ajuta în achiziționarea unei trotinete electrice am realizat un scurt ghid cu 5 lucruri care sunt importante în procesul de achiziție.

 

 

1.Distanța parcursă de trotineta electrică

Distanța pe care o parcurge o trotinetă electrică  este influențată de viteză, greutate, baterie și tipul terenului pe care rulează. Greutatea dvs. și condițiile de drum afectează circulația cu trotineta electrică, iar viteza cu care circulați influențează durata de viață a bateriei. Când vă deplasați prin oraș cu trotineta electrică, suprafețele drumului nu sunt în mod constant plane și netede. Dealurile și pantele abrupte necesită mai multă putere, ceea ce afectează durata de viață a bateriei. Este mai bine să rămâneți sub capacitatea maximă de greutate, să aveți viteza corectă și să determinați distanța pe care trebuie să o parcurgeți.

Dacă aveți nevoie de o trotinetă electrică durabilă pentru deplasare, trotinetele de nivel mediu, care vă oferă  deja până la 30 km,  vor funcționa suficient de bine pentru dvs.

Dacă circulați pe drumuri relativ plane, un motor de 250 W este perfect. Dacă circulați pe drumuri cu condiții mixte și o pantă de 15 grade, un motor de 500W este fiabil. Dacă vă deplasați zilnic 16 km, alegeți cel puțin 25 km autonomie ideală.

 

2. Portabilitate

      Trotineta electrică este pliabilă și compactă, ceea ce o face foarte ușoară pentru utilizarea de zi cu zi. De asemenea, aceasta poate fi depozitată în casa sau biroul dvs. fără a reține mult spațiu. Există modele de trotinete electrice care permit și plierea mânerelor, acest aspect le face și mai compacte. 

Când cumpărați o trotinetă electrică, trebuie să acordați atenție și greutatea acesteia, deoarece cu cât este mai ușoară, cu atât este mai ușor de transportat.

 

 

3. Siguranța

Trotineta electrică are un set de caracteristici de siguranță, însă acestea variază în funcție de model. 

Anvelope - anvelopele umflate cu aer sau pneumatice oferă o călătorie mai confortabilă, deoarece diminuează impactul de la denivelari pe drum și suprafețe inegale. Cu toate acestea, pot fi perforate, deci este posibil să fie nevoie să le înlocuiți în viitor. Anvelopele solide, nu se perforeaza, dar acestea sunt alunecoase pe drumurile umede.

Frâne - există diverse frâne electrice pentru trotinete electrice: motor, disc, regenerare și frână de picior. Cea mai bună frână va depinde de viteza dvs. și de acțiunea acesteia în timpul mersului, deci este mai bine să le testați și să aflați dacă vă este suficient.

 

                                                

Accesorii - este recomandabil să purtați o cască sau un rucsac cu lumini LED. Echilibrarea pe o trotinetă electrică poate fi o provocare, deci asigurați-vă că puntea asigură o bună aderență între pantofii dvs. și trotinetă.

 

                                                    

Viteza - cea mai sigură viteză pe o trotinetă electrică, atunci când circulați prin oraș este de 14-15 km / h. Orice viteză trecută de aceasta ar necesita o anumită experiență.

 

4. Designul 

Designul de bază al unei trotinete electrice conține: un mâner, o punte și două roți. Variațiile design-ului depinde de preț. 

Părțile cărora trebuie se le acordați importanță sunt: 

Mecanismul de pliere: dacă acesta este slab, trotineta electrică devine oscilantă și nesigură la mers.

Înălțimea: trotineta electrică care este mai aproape de sol nu va putea atenua loviturile de la viteză

Soft-ul: au existat cazuri când erorile de soft au dus la supraîncărcarea bateriei

Construcția: ce părți se simt fragile? Care părți sunt expuse? Pot înlocui această parte dacă se rupe? Construcția generală a trotinetei electrice va arăta durabilitatea acesteia și cât de ușor este de reparat. Cel mai bun design depinde de preferințele și nevoile dvs. 

 

 

 

5. Raportul calitate-preț

De regulă, primești ceea ce plătești. Cu toate acestea, trebuie totuși să știți dacă trotineta electrică pe care o alegeți - chiar dacă este o trotinetă  cu preț mai mic - merită.

Trotineta electrică potrivită trebuie să îndeplinească cerințele dvs. și să vă asigure o deplasare plăcută. Dacă doriți mai multe funcții trebuie să investiți mai mult.

Pe termen lung, trotinetele electrice reprezintă cea mai bună investiție în rândul vehiculelor electrice personale. Deplasarea la serviciu nu trebuie să fie o altă parte obositoare a zilei. Vă poate face chiar să așteptați cu nerăbdare să mergeți la muncă într-o zi de luni.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!