Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin Star BT

Care sunt cele mai bune anvelope pentru Xiaomi M 365 ?

Care sunt cele mai bune anvelope pentru Xiaomi M 365 ?

Doriți să înlocuiți anvelopele trotinetei electrice Xiaomi M 365 cu o versiune mai puternică ? Nu știți ce versiune sau model să alegeți ? Nu intrați în panică, vă vom explica totul în acest blog!

Există, în principal, 3 tipuri diferite de anvelope pentru trotinete electrice cele care pot fi folosite pe trotineta electrică xiaomi m365 sunt:

 • Anvelope pneumatice (umplute cu aer)

 • Anvelope solide (fără aer)

 • Alveolare (o combinație de aer și cauciuc solid)

  Anvelopele pneumatice :

  Principalul avantaj al utilizării anvelopelor pneumatice este capacitatea acestora de a absorbi denivelările întâlnite în timpul deplasării. Al doilea avantaj se referă la faptul că, dacă anvelopele se folosesc la presiunea recomandată de producător acestea creează mai puțină frecare între anvelopă și drum, dar și o aderență superioară. 

  Principalul dezavantaj este că acestea sunt foarte susceptibile la pană. Un alt dezavantaj face referire la presiunea corectă din anvelope, dacă presiunea este mai mică crește confortul călătoriei în detrimentul aderenței, iar dacă presiunea este mai mare, se obține o rezistență redusă în detrimentul aderenței.

  Anvelopele solide :

  Cel mai mare avantaj al anvelopelor solide este faptul că acestea prin designul lor sunt rezistente la înțepături. 

  Foarte multe persoane au renunțat la anvelopele solide deoarece, acestea afectează confortul pe trotineta electrică Xiaomi M 365, și accentuează vibrațiile pe drumurile denivelate. Un alt dezavantaj al anvelopelor solide este faptul că acestea sunt foarte rigide, astfel sunt foarte greu de instalat pe roata trotinetei elecrice.
   

  .

  Alveolare:

  Avantajul principal este că, aceste anvelope sunt flexibile, iar denivelările se simt foarte puțin. Un alt avantaj este că, alveolarele sunt moi, confortabile și ușor de montat. . Anvelopele sunt confecționate din cauciuc natural și polimer pentru a-i menține rezistența. Umflarea acestor anvelope nu este necesară, astfel se evită riscul de explozie.

  Dezavantajul anvelopelor alveolare se referă la faptul că acestea cauzează mici vibrații și sunt mai greu de curățat.

  Noi credem că, cele mai potrivite anvelope pentru trotinetele electrice Xiaomi M 365, sunt cele alveloare, deoarece oferă o aderență excelentă și rezistență la uzură. Așa că te așteptăm la service-ul nostru să ți le alegi pe cele potrivite pentru tine.
  https://scutermag.ro/service-trotinete-oradea/
   

   

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!