Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

Cât economisești utilizând trotineta electrică xiaomi în oraș?

Cât economisești utilizând trotineta electrică xiaomi în oraș?
        Probabil ți-ai pus întrebarea „cât economisești utilizând trotineta electrică xiaomi m365? ”

Ca să îți facem viața mai ușoară, noi am realizat câteva calcule, din care reiese că, anual cu trotineta electrică economisești 4700 lei. Da, ai auzit bine, 4700 lei!! 

Bineînțeles, nu este vorba numai de banii economisiți, ci și de timpul pe care îl câștigi utilizând trotineta electrică xiaomi m365. 

Naveta spre locul de muncă poate deveni un coșmar în fiecare dimineață din cauza traficului care parcă devine mai sufocant pe zi ce trece. Autobuzele și tramvaiele sunt pline ochi, deci dacă ții la confortul tău, nu le vei considera de la început o alternativă. Mașina iese și ea din discuție pentru că traficul și claxoanele au toate șansele să-ți distrugă orice urmă de vibe pozitiv. 

Și atunci, ce alternative de transport ai? Cu un set de roți suficient de mari ca să poată trece peste majoritatea obstacolelor din oraș și o baterie eficientă, care te propulsează cu o viteză medie de aproximativ 20 km/h, trotineta electrică xiaomi m365 este acel mijloc de transport alternativ pe care îl cauți.


                                       

Ca orice alt mijloc de transport alternativ, trotineta electrică xiaomi m365 are o serie de avantaje demne de luat în considerare. Printre altele, vei economisi timpul petrecut în trafic și vei scăpa de grija găsirii unui loc de parcare.

Dacă te-ai plictisit de orele petrecute în trafic, optează cu încredere pentru trotineta electrică xiaomi m365. Vei scăpa de zecile de minute de așteptare, de enervarea la volan sau în mijloacele de transport în comun. 

                                                        

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!