Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin Star BT

Alegerea unui scaun cu rotile electric

Alegerea unui scaun cu rotile electric

Nu mai aveți puterea sau capabilitatea de a propulsa un scaun manual?  Un scaun cu rotile electric v-ar oferi libertatea necesară? Călătoriți mult și doriți să parcurgeți distanțe mai mari cu scaunul dumneavoastră? 

 

 

Dacă răspunsul la întrebările menționate mai sus sunt „DA”, atunci este posibil ca scaunul ideal pentru dumneavoastră este un scaun cu rotile electric. Aceste scaune pot fi o bună alegere pentru persoanele care au nevoie de o normă întreagă de asistență pentru mobilitate, atât în interiorul, cât și în exteriorul casei. Un alt aspect important este lipsa de rezistență și stabilitate posturala pentru a folosi un scaun cu rotile manual sau un scooter electric.

Beneficiile unui scaun cu rotile electric: Aceste scaune au o manevrabilitate excepțională, care vă permit să ajungeți în locuri mai greu accesibile, puteți efectua întoarceri ușoare  într-o cameră mai îngustă pe holuri etc. Un alt beneficiu important este, că aceste scaune pot avea roți pneumatice, care oferă un confort ridicat în timp ce le folosiți și parcurgeți diferite terenuri neasfaltate sau cu gropi. Manevrarea scaunului se face simplu cu un joystick plasat pe suportul de brațe.

Ca și dezavantaj, transportarea scaunelor cu rotile electrice, poate fi dificilă, deoarece au o masă  ridicată, dar achiziționând o rampă sau un lift pentru autoturisme, vă puteți ușura modul în care transportați scaunul dumneavoastra.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!