Acum poți cumpăra în 6 Rate fără dobândă prin BT Pay,Card Avantaj, Brd Finance, Alfa Card sau până la 60 de Rate prin TBI

ACCESORII SI PIESE DE SCHIMB XIAOMI M365

ACCESORII SI PIESE DE SCHIMB XIAOMI M365

În ultimul timp, tot mai multă lume și-a achiziționat trotinete electrice Xiaomi datorită prețului accesibil pentru ceea ce acestea oferă cât și pentru simplu fapt că sunt disponibile chiar și în lanțurile mari de magazine.

Problema apare atunci când ai nevoie de piese de schimb. Asa ca am decis sa venim in ajutorul tau si sa iti dam cateva informatii.

    Piese pentru trotinete Xiaomi

 

Dacă până mai ieri era un chin să găsești plăcuțe de frână de calitate, acum sunt la 2 pași distanță de tine și trebuie să știi că le avem atât pentru M365 cât și pentru M365 Pro.

    De cele mai multe ori, copiile Xiaomi au niște anvelope și camere așa de proaste încât nu apuci să faci mulți km, iar dacă nu ești atent, la orice denivelare poți să faci pană, așa că noi am decis sa aducem pentru tine cele mai bune anvelope de pe piata intr-o gama foarte mare de culori.
  

 

Așa cum majoritatea ne protejăm telefoanele mobile cu folii de protecție și huse, trotinetele Xiaomi se pot proteja în zona display-ului cu o husă dedicată pentru ele. Astfel dacă îți cade trotineta, poți sta liniștit că nu ți se mai sparge sticla de deasupra display-ului sau nu îți mai intră apă în interior dacă ai avut intervenții la el.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!