8 aspecte pe care să le iei în considerare la alegerea unui scaun cu rotile electric.

8 aspecte pe care să le iei în considerare la alegerea unui scaun cu rotile electric.

      Există multe tipuri de scaune cu rotile electrice. Pentru alegerea corectă, am adunat 8 aspecte care trebuie luate în considerare:
     Primul aspect este capacitatea de greutate. Toate scaunele cu rotile electrice au limitări în ceea ce privește greutatea pe care o pot suporta. În general, scaunele de bază pot transporta până la 130 kg, în funcție de model. Scaunele cu rotile electrice sunt concepute special pentru utilizatorii cu o greutate mai mare. Există scaune care pot suporta o greutate și de 200 kg.

     Un alt aspect este dimensiunea. Dimensiunile scaunelor cu rotile electrice sunt percepute în așa fel încât să încapă pe ușile de mărime standard și pe holuri, dar dacă locuiți într-o casă deosebit de îngustă, trebuie să țineți cont de asta. Lățimea scaunului este un aspect important de luat în considerare pentru utilizatorii cu dimensiuni ale corpului mai mari decât cele medii.
     Următorul aspect este bateria.  Dacă veți folosi scaunul pentru a vă deplasa mult prin oraș, ar fi ideal să vă alegeți un model cu o autonomie mai mare. Gama de baterii variază foarte mult de la un model la altul, permițând, în general, o distanță de călătorie între 15 și 40 km, cu o singură încărcare. Rețineți totuși, că multe circumstanțe pot influența durata de viață a bateriilor, inclusiv greutatea utilizatorului, vechimea bateriilor și tipul de teren parcurs.

 

      Viteza, poate fi un factor important de luat în considerare la alegerea unui scaun cu rotile electric, mai ales dacă doriți să călătoriți pe distanțe mai mari. Pentru a obține o viteză cât mai bună,alegeți un scaun cu tracțiune pe spate. Acestea pot permite și viteze de până la 13 km/h. Un alt aspect este raza de întoarcere.
     Raza de virare se referă la spațiul liber necesar în fiecare direcție în jurul scaunului, pentru a efectua o virare completă de 360 de grade. O serie de specificații afectează raza de virare, inclusiv lungimea cadrului, tipul și unghiul suportului pentru picioare și dimensiunea scaunului.
       Portabilitatea este un aspect important pentru utilizatorii care au un stil de viață activ. În general modelele de scaune cu rotile electrice sunt pliabile, sau pot fi demontate rapid și ușor de depozitat și în autovehicule.

Reglabilitatea este unul dintre cele mai importante aspecte, deoarece scaunul trebuie să fie reglat după utilizator, astfel folosirea acesteia să ofere confort. Unele scaune au reglaje diferite, care vă permit înclinarea, ridicarea, reglarea pieselor precum spătarul, suportul pentru picioare etc.

Privind roțile, ele pot fi solide, sau pneumatice (umplute cu aer). Țineți cont și de dimensiunea roților care nu acționează. În general, cu cât roțile sunt mai mici, cu atât scaunul este mai nepotrivit pentru suprafețe denivelate sau accidentate.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!