Întreținerea unui scaun cu rotile electric acasă

Întreținerea unui scaun cu rotile electric acasă

     Dacă aveți nevoie de asistență pentru mobilitate, un scaun electric este un obiect excelent pentru dumneavoastră, dar ca orice alt echipament sofisticat și acesta necesită întreținere regulată pentru a menține starea corectă de funcționare. Anumite lucrări de întreținere minore pot fi făcute de un prieten sau un membru al familiei fără a avea nevoie de prea multe instrumente. Având grijă de scaunul dumneavoastră, veți prelungi durata de viață a acesteia. Pentru întreținerea scaunului dumneavoastră urmăriți următoarele etape:

1. Ștergeți tapițeria și cadrul scaunului, suporturile de brațe și picioare, roțile, cu o cârpă umedă. Nu trebuie să folosiți un furtun pentru a curăța zonele greu accesibile, este suficient să îndepărtați praful de pe componentele scaunului.

2. Verificați șuruburile pentru a vedea dacă vreunul dintre ele este slăbit. Dacă găsiți șuruburi slăbite, încercați să le strângeți.

3. Dacă aveți roți pneumatice verificați presiunea în roți. Presiunea recomandată este de obicei marcată pe anvelope. Dacă presiunea este mai mică decât cea recomandată, este posibil ca scaunul dumneavoastră să nu mențină direcția corectă.

4. Verificați dacă există fire libere care se duc la controlerul scaunului, și dacă observați asemenea fire, încercați să le prindeți înapoi la locul lor.

5. Verificați conexiunile electrice dacă sunt la loc și sunt sigure.

6. Verificați componentele electrice de sub scaun pentru a preveni o posibilă coroziune. Coroziunea este cauzată în general de ploaie sau de umidități, care intră în contact cu piesele scaunului.

7. Verificați prinderea și cutia bateriei unde aceasta este plasată, pentru a preveni unele deteriorări. Acest lucru vă ajută să vă protejați bateria de la umezeală care poate provoca daune.

8. Legat de baterii, acestea trebuie încărcate zilnic fără forțarea și descărcare lor până la 0. În mod natural după un anumit timp bateriile necesită schimbare, deoarece pierd din autonomia lor.

     Totuși dacă întâmpinați probleme care nu pot fi remediate acasă, contactați cel mai apropiat magazin sau service din orașul dumneavoastră pentru a efectua reparațiile necesare.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!